Kuinka järjestää lapsen synttärit koronan aikana?

Korona ja sosiaalinen eristäytyminen ovat aiheuttaneet vanhemmille uudenlaisen päänsäryn. Lasten syntymäpäivät olisivat tulossa, mutta vieraita ei voi kutsua. Mitähän muita rajoitteita karanteerisynttärit oikein aiheuttavatkaan? Monet miettivätkin synttäreiden järjestämistä etänä, mutta teknisten ongelmien kanssa painiminen ei huokuttele. Esityksen voisi myös ostaa live-streaminä verkon kautta. Tässä on kuitenkin taas edessä tekniset haasteet ja esitys täytyy olla sovittuna alkavaksi johonkin tarkkaan aikaan, jolloin ylimääräiselle tekniselle säädölle ei jää aikaa.

 

 

 

Ratkaisu voisi olla interaktiivinen taikaesitys! Katso hinta esittelyvideolta:

Esityksen voi ostaa myös lahjaksi!

Jos ette pääse osallistumaan sukulaisen tai kummilapsen syntymäpäiville, niin interaktiivinen esitys on loistava lahja! Hoidan teidän puolesta lähetyksen!

 

Tämä esitys on lapsille varmasti unohtamaton kokemus. Tilaa varustepaketti ja esitykset kotiin! Näin voitte perheenne kesken viettää todella kivat syntymäpäivät!

 

 

Esitys on suunnattu 3-8 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

 

Ota yhteyttä

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Kysy lisää interaktiivisesta esityksestä!

3 + 13 =

Hakusanat: Lasten taikuri, taikuri lasten synttäreille, taikuri juhliin, taikuri synttäreille, taikuri lapsille, karanteenisynttärit, taikuri lastenjuhliin, taikuri Helsinki, Taikuri Turku, Taikuri Tampere, Taikuri Oulu, zoom-synttärit, yhteistä tekemistä kotona lasten kanssa, etäsynttärit