Jos olet etsimässä lasten esiintyjää lapsen syntymäpäiville tai päiväkotiin, niin interaktiivinen esitys voisi olla loistava valinta! Listaan tänne kaikki esityksestä saadut suositukset:

”Interaktiiviset esityksesi oli meidän talossa menestys. Lapset pitivät niistä kovasti, he eläytyivät esityksiin välillä äänekkäästikin ja antamalla ohjeita ja vastauksia kysymyksiin. Muutamissa ryhmissä katsoimme esitykset lasten toiveista pariin kertaan. Osallisuuden tunne tuli jokaiselle, etenkin kun katsoimme ne 5-8 lapsen ryhmissä. Aikuisille ohjeet oli helpot toteuttaa. Voin suositella lämpimästi näitä esityksiä kaikille 3-6-vuotiaille.

-Jaana Vapaavuori, Kuokkalan päiväkoti, Jyväskylä

”Katsoimme eskariryhmässä molemmat videoesityksesi. Pidimme kovasti esityksistä!  Mielestäni olit osannut hienosti tehdä ajoitukset puheeseen, meidän lapsukaisilta tuli hämmästynyt kommentti “Kuuleko tuo Kari meitä?” Meidän kasvattajien osuus esityksessä oli helppo toteuttaa, kiitos siitä. Meillä oli hauskaa esitysten äärellä, katsoimme ne älytaulun kautta. Toivottavasti nämä keikat ovat myyneet hyvin

-Mari Kotivuori, Päiväkoti Pyrri, Joroinen

Taikuri-Karin esitys oli päiväkodillamme menestys! Show alkoi videon välityksellä ja lasten odottava tunnelma oli käsin kosketeltavissa.

Lapset seurasivat tarkasti esitystä ja ensimmäinen esine, jonka Taikuri-Kari taikoi meidän päiväkodillemme, sai aikaan ihmetys- ja kysymystulvan. “Se taikoi sen ihan oikeasti, miten se sai sen tänne?” Lapset olivat ällistyneitä ja innoissaan näkemästään. Shown lopuksi lapset toivoivat heti lisää taikatemppuja!
-Asmalammen päiväkoti, Tähtipäiväkodit

Taikuri Karin esitys osui ja upposi kaikille päiväkotilaisille (2-6-vuotiaat) ja lapsilla oli ratkiriemukasta esitystä seuratessa. Itse katsoin esityksen kolme kertaa (jokaisen ryhmän kanssa), koska lasten reaktioita oli niin ihana seurata. Pieni tarina ystävyydestä jäi erityisesti muutaman 4-vuotiaan lapsen mieleen ja liukumäessä yksi poika totesikin, että “mä olin nyt se sininen huivi”. Kiitokset uudenlaisesta kokemuksesta ja suosittelen esitystä lämpimästi kaikille =)
-Katja Ojala, varhaiskasvatusjohtaja, Humppila, Päiväkoti Päivänpaiste

”Taikuri Karin interaktiivinen esitys tempaisi lapset mukaan ruudun välityksellä! Aikuisen oli helppo valmistautua esitykseen katsomalla Karin ohjeistuksen mukaisesti tietyt kohdat etukäteen. Ryhmämme 3-6- vuotiaisiin esitys meni täydestä ja Karin taitavuutta ihmeteltiin suureen ääneen! (”Miten ihmeessä se sai sen pallon tänne asti?!”) Lasten mieltä lämmitti kovasti meille ilmestyneet fanikortit ja –magneetit, jotka sai viedä muistoksi kotiin!”

-Niina Paavola, Papinpellon vuoropäiväkoti, Rauma

Virtuaalinen taikashow oli erittäin toimiva. Lapset pitivät siitä kovasti. Hieno juttu oli se, että esitykseen oli valmiiksi mietittynä muutama interaktiivinen temppu, johon oli myös tavarat toimitettuna ja hyvä ohjeistus opettajalle. Nämä tekivät suuren vaikutuksen lapsiin ja he pohtivatkin pitkään miten on mahdollista, että taikurin lähettämät tavarat tulivat meille päiväkodille. Olimme erittäin tyytyväisiä tähän kokemukseen sekä järjestelyt hoituivat kanssasi nopeasti ja jouhevasti.
Kiitos paljon esityksestä ja mukavaa kesää!

-Hanna Marttila, Viidakkorummun päiväkoti, Espoo

“Taikuri Kari toi neuvotteluhuoneeseemme lapsille maagisen ja hervottoman hauskan taikuriesityksen interaktiivisesti. Show piti lapset keskittyneinä kahden vajaan puolen tunnin mittaisen esityksen ajan ja lisääkin kaivattiin. Esityksestä sai ennakkoon hyvän paketin ja ohjeen, mitä aikuinen tekee esityksen aikana sen onnistumiseksi. Helppoa ja lapset olivat aivan haltioissaan.”

-Joni Rinne, Papinpellon vuoropäiväkoti, Rauma

Share This