Jokavuotiseen tapaan syyskuun alussa on Taikuri Karin syntymäpäivät ja tänä vuonna vuosiluku näyttää jo yhdeksää! Vuosi 2020 näytti aluksi todella hyvältä! Keikkoja oli jälleen enemmän mitä edellisinä vuosina ja kysyntää tuntuikin olevan enemmän mitä ehti tekemään. Keväälle oli jo varattu hyvä määrä keikkoja, mutta sitten tulikin korona iskemään taikurin maahan! Maaliskuun puolen välin jälkeen KAIKKI sovitut keikat peruttiin ja lisää varauksia ei tietenkään tullut. Onnekseni minulla oli vähän säästöjä, joten minulla ei ollut välitöntä vaaraa vararikosta. Kuitenkaan rahattomuuteen ei ollut pitkä matka, joten minun täytyi nopeasti kehittää uusia tapoja esiintyä. Onnekseni sain maaliskuun puolessa välissä uudenlaisen idean ja maaliskuun lopussa minulla oli valmiina interaktiivinen taikaesitys. Tästä esityksestä tuli pelastukseni, sillä pystyin jatkamaan täysipäiväisenä ammattitaikurina ja en joutunut lopettamaan yritystoimintaani.

Nyt syksyllä olen päässyt jo esiintymään livenä ja syksy näyttääkin varovaisen positiiviselta, mutta korona pysyy mörkönä nurkan takana. Uskon kuitenkin, että tilanne ei mene syksyn aikana yhtä pahaksi kuin keväällä ja saan tehdä live-esityksiä! 

 

Eli eiköhän tästä selvitä ja saan ensi vuonna juhlistaa 10-vuotista uraa ammattitaikurina! Mukavaa syksyn jatkoa kaikille, koronasta huolimatta!

Share This