Kuinka järjestää lapsen synttärit koronan aikana?

Korona ja sosiaalinen eristäytyminen ovat aiheuttaneet vanhemmille uudenlaisen päänsäryn. Lasten syntymäpäivät painavat päälle, mutta takaraivossa onkin kysymys siitä miten järjestää lapsen synttärit turvallisesti. Varsinkin voiko esiintyjää nyt pyytää paikalle vai olisiko mahdollista järjestää syntymäpäivät virtuaalisesti. Lisäksi täytyy tietenkin miettiä tarkkaan voiko kavereita pyytää paikalle ja kuinka monta. Jos haluaa välttyä kaikenlaiselta tekniseltä säädöltä, kun järjestää synttäreitä, niin live-stream esitys ei välttämättä ole paras vaihtoehto. 

Taikuri Karilla on tähän ongelmaan ratkaisu! Interaktiivisen taikaesityksen voi katsoa milloin vain ja näytöksi riittää tietokoneen näyttö/televio. Esitys toistetaan youtuben kautta ja Taikuri Karin lähettämän varustepaketin avulla esitys herää eloon!

Tämä loistava paketti toimii kaikkialla Suomessa, joten ei väliä vaikka asut Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Oulussa!

Sopii loistavasti myös lahjaideaksi esimerkiksi kummilapselle tai synttäreille, joille ei itse pääse osallistumaan!

Kahden esityksen hinta kaikkine kuluineen on 47 euroa! Katso lisätiedot alla olevalta videolta:

Laita tarjouspyyntö

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Kysy lisätietoa synttäripaketista:

7 + 4 =

Hakusanat: Lahjaidea, lapsen synttärit koronan aikana, syntymäpäivät virtuaalisesti, Stream synttärit, lasten juhlat, kaverisynttärit, Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu