Varaa huikea 30 minuutin taikaesitys viihdyttämään lapsia!

 

TAIKAESITYS 2–7-VUOTIAILLE

Vauhdikas 30 minuutin esitys saa lumoutuneet lapset jähmettymään paikalleen koko esityksen ajaksi ja pian aika menettääkin merkityksensä. Lasten ilo tarttuukin nopeasti aikuisiin, kun lapset osallistuvat esitykseen naurusta kiljuen. Muutama onnekas lapsi saa ikimuistoisen kokemuksen, sillä he pääsevät avustamaan taikuria lavalle.

Lasten taikaesityksen hinta on 250 euroa.Toisen esityksen hinta samassa päiväkodissa, samalle päivälle on 100 euroa eli kahden esityksen yhteishinta on 350 euroa. Esityksen voi halutessaan myös yhdistää toisen yksikön/päiväkodin kanssa, sillä lapsirajoitusta ei ole.
Jos haluatte jokaiselle lapselle oman ilmapallokoiran, niin tämän lisähinta on 100 euroa. Teen pallot etukäteen ja jaan ne lapsille esityksen jälkeen. Palloista on solmittu jokainen välivaihe, joten ne eivät aukea. Ei rajoitetta lasten lukumäärässä. Henkilökunta saa pallot kaupan päälle!

Annan esityksilleni aina myös tyytyväisyystakuun – jos ette ole tyytyväisiä, ette maksa mitään!

Tutustu täällä tyytyväisten asiakkaideni kokemuksiin!

Taikaesitys ei vaadi tilaajalta erityisiä järjestelyjä tai näyttämöä. Saavun aina valmistelemaan esitystä viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Tuon mukanani tarvittavan äänentoiston ja taustaverhon, joiden avulla näyttämö rakentuu esimerkiksi liikuntasaliin tai mille tahansa sopivan kokoiselle alueelle (2m x 3m), jonne on mahdollisimman hyvä näkyvyys. Voin kokemuksella sanoa, että 30 minuutin taikaesitys on lapsille juuri sopivan pituinen, ja he jaksavat katsoa sen lattialla istuen.

Muutama suositus esiintymisestä:
Päiväkotimme kevätjuhlaan saapui hullunkurinen ja hauska yllätysesiintyjä, Taikuri Kari.
Esitys vangitsi iloisuudellaan ja vauhdikkuudellaan. Jokaisesta katsojasta tuntui, että juuri minäkin olen osa esitystä.
Se oli tärkeää päiväkodin pienille ja isoille taapertajille. Naurunremakat, jotka Taikuri Kari taikoi läsnäolijoista esille olivat kymppisuoristus.
Kenenkään ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin tai suu murtussa. Esitysten jälkeen ilmapallokoirat hauskuuttivat tonttujoukkoamme pitkään.
Vanhemmilta kuulimme juhlan jälkeen paljon paulautetta siitä, miten pidetty esitys oli.
Kiitos ikimuistoisesta juhlasta kuuluu sinulle. Suosittelemme lämpimästi kaikille! =)
-Iloisin tonttuterkuin: Riihitontun päiväkodin väki

Taikuri Kari oli esiintymässä meillä viime viikolla, ja nautimme esityksestä valtavasti! Myös vanhemmilta tuli positiivista palautetta. Tempo ja sinun mukaansatempaava esiintymistyylisi sai meidän keskittymisessä erityistä tukea tarvitsevatkin lapset jaksamaan koko esityksen. Onnistuit pitämään esiintymisrauhan napakasti otteessasi ja suhtauduit osaavasti lapsiin jotka jännittivät esiintymistä lavalla. Aivan loistava taikurituokio, kiitos kun kävit esiintymässä meille! Varmasti suosittelemme palveluitasi jatkossa muille! –Kenttäkadun päiväkoti, Hyvinkää

Lisää suosituksia päiväkodeilta löydät täältä!

Ota yhteyttä

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Tilaa esitys tai pyydä lisätietoa:

14 + 8 =