Suositukset interaktiivisesta esityksestä!

Keräilen tänne uuden interaktiivisen esityksen suosituksia! Esityksen voi tilata kari@taikurikari tai soittamalla 0405292607

Taikuri Karin esitys oli mukaansa tempaava. Vaikkakin koimme sen interaktiivisena toteutui lasten osallisuus
koko esityksen ajan. Tätä oli tukemassa henkilöstölle etukäteen annetut selkeät ohjeet ja käyttöömme saatu oheismateriaali.
Esityksen yllätyksellisyys toteutui ja ilmassa oli juuri sitä oikeanlaista jännitystä, kokemisen iloa sekä lasten iloista naurua.
Lapset muistelivat pitkään jälkeenpäin esitystä ja erityisesti sitä mystistä palloa, joka ilmestyi kuin taiottuna. Hyvällä suunnittelulla ja toteutuksella
koimme innovatiivisen taide-elämyksen.  Monipuolisesta ohjelmistosta iso kiitos. On mukava palata yhteistyöhön taas uudelleen.
Kievarin päiväkoti, Tuusula

Katsoimme Taikuri Karin ensimmäisen interaktiivisen taikaesityksen 5- ja 6-vuotiaiden lasten kanssa. Lapset jännittivät ennakkoon ja ihmettelivät mihin se taikuri oikein tulee. Lapset kuitenkin innostuivat videoesityksestä ja osallistuivat interaktiivisiin temppuihin aidosti hämmästyneinä. Parasta taisi kuitenkin olla taikurin taikoma yllätys lapsille!

Päiväkoti Kulma, järvenpää

Interaktiiviset esityksesi oli meidän talossa menestys. Lapset pitivät niistä kovasti, he eläytyivät esityksiin välillä äänekkäästikin ja antamalla ohjeita ja vastauksia kysymyksiin. Muutamissa ryhmissä katsoimme esitykset lasten toiveista pariin kertaan. Osallisuuden tunne tuli jokaiselle, etenkin kun katsoimme ne  5-8 lapsen ryhmissä. Aikuisille ohjeet oli helpot toteuttaa. Voin suositella lämpimästi näitä esityksiä kaikille 3-6-vuotiaille.

Jaana Vapaavuori, Kuokkalan päiväkoti, Jyväskylä

Katsoimme eskariryhmässä molemmat videoesityksesi. Pidimme kovasti esityksistä!  Mielestäni olit osannut hienosti tehdä ajoitukset puheeseen, meidän lapsukaisilta tuli hämmästynyt kommentti “Kuuleko tuo Kari meitä?” Meidän kasvattajien osuus esityksessä oli helppo toteuttaa, kiitos siitä. Meillä oli hauskaa esitysten äärellä, katsoimme ne älytaulun kautta. Toivottavasti nämä keikat ovat myyneet hyvin.

Mukavaa kesää sinulle!

Mari Kotivuori, Päiväkoti Pyrri, Joroinen

Päiväkodin 4-5 -vuotiaat katsoivat taikuriesityksen ensimmäisen osan ja siitä tykättiin. Ohjeet olivat selkeät ja aikuisen oli helppo toteuttaa taikatemppuja lasten “selän takana”. Kesto n. 30min oli sopiva ja ainakin 4-5 vuotiaat jaksoivat keskittyä hyvin koko ohjelman ajaksi. Lapset olivat innoissaan ja into jatkui vielä esityksen jälkeen, kun he olivat niin ällistyneitä siitä miten tavarat ilmestyivät telkkarista päiväkotiin. 

 

Perhepäivähoidossa esitykset onnistuivat yli odotusten! Henkilökunta halusi panostaa ja muokkasi temppuja vakuuttavimmiksi, mutta myös heille haasteellisimmiksi. Tämä kuitenkin kannatti sillä lapset kokivat yhdessä unohtumattomia kokemuksia. Yhdellä lapsella pääsi tempun jälkeen itku ja hämmentyneenä hän sanoi ”minä nauran niin, että tulee itku”. Huikea hetki, kun lapsi nauraa elämänsä ensimmäiset itkunaurut! 

Päiväkoti Mustikkatassu ja perhepäivähoito

Taikuri-Karin esitys oli päiväkodillamme menestys! Show alkoi videon välityksellä ja lasten odottava tunnelma oli käsin kosketeltavissa.
Lapset seurasivat tarkasti esitystä ja ensimmäinen esine, jonka Taikuri-Kari taikoi meidän päiväkodillemme, sai aikaan ihmetys- ja kysymystulvan. “Se taikoi sen ihan oikeasti, miten se sai sen tänne?” Lapset olivat ällistyneitä ja innoissaan näkemästään. Shown lopuksi lapset toivoivat heti lisää taikatemppuja!
Asmalammen päiväkoti, Tähtipäiväkodit

Taikuri Karin esitys osui ja upposi kaikille päiväkotilaisille (2-6-vuotiaat) ja lapsilla oli ratkiriemukasta esitystä seuratessa. Itse katsoin esityksen kolme kertaa (jokaisen ryhmän kanssa), koska lasten reaktioita oli niin ihana seurata. Pieni tarina ystävyydestä jäi erityisesti muutaman 4-vuotiaan lapsen mieleen ja liukumäessä yksi poika totesikin, että “mä olin nyt se sininen huivi”. Kiitokset uudenlaisesta kokemuksesta ja suosittelen esitystä lämpimästi kaikille =)

Katja Ojala, Päiväkoti Päivänpaiste, Humppila

Taikuri Kari toi neuvotteluhuoneeseemme lapsille maagisen ja hervottoman hauskan taikuriesityksen interaktiivisesti. Show piti lapset keskittyneinä kahden vajaan puolen tunnin mittaisen esityksen ajan ja lisääkin kaivattiin. Esityksestä sai ennakkoon hyvän paketin ja ohjeen, mitä aikuinen tekee esityksen aikana sen onnistumiseksi. Helppoa ja lapset olivat aivan haltioissaan!

- Joni Rinne, varhaiskasvatuksen opettaja, Papinpellon vuoropäiväkoti

Virtuaalinen taikashow oli erittäin toimiva. Lapset pitivät siitä kovasti. Hieno juttu oli se, että esitykseen oli valmiiksi mietittynä muutama interaktiivinen temppu, johon oli myös tavarat toimitettuna ja hyvä ohjeistus opettajalle. Nämä tekivät suuren vaikutuksen lapsiin ja he pohtivatkin pitkään miten on mahdollista, että taikurin lähettämät tavarat tulivat meille päiväkodille. Olimme erittäin tyytyväisiä tähän kokemukseen sekä järjestelyt hoituivat kanssasi nopeasti ja jouhevasti.
Kiitos paljon esityksestä ja mukavaa kesää!

Hanna Marttila / Viidakkorummun päiväkoti, Espoo

Taikuri Karin interaktiivinen esitys tempaisi lapset mukaan ruudun välityksellä! Aikuisen oli helppo valmistautua esitykseen katsomalla Karin ohjeistuksen mukaisesti tietyt kohdat etukäteen. Ryhmämme 3-6- vuotiaisiin esitys meni täydestä ja Karin taitavuutta ihmeteltiin suureen ääneen! (”Miten ihmeessä se sai sen pallon tänne asti?!”) Lasten mieltä lämmitti kovasti meille ilmestyneet fanikortit ja –magneetit, jotka sai viedä muistoksi kotiin!

Niina Paavola/Papinpellon vuoropäiväkoti, Rauma