Tänne listataan suosituksia päiväkodeilta!

Jos etsitte esiintyjää päiväkotiin, niin antakaa suositusten puhua puolestani!

Halutessanne voitte antaa oman suosituksen lähettämällä sen kari@taikurikari.fi

Taikuri Karin Taikaesitys meidän 3- ja 6 -vuotiaille (14 lasta) oli ehdottoman viihdyttävä ja hauska! Lapset olivat innoissaan ja sovimmekin lasten kanssa, että Taikuri Kari kutsutaan uudestaan kiusaamiseen liittyvän esityksen kanssa. Lapset puhuivat koko iltapäivän esityksestä ja juttu oli jatkunut kotonakin. Voimme lämpimästi suositella esitystä päiväkoteihin! Ihan täyden kympin esitys!! 

Päiväkoti Leijonanmieli, Vantaa

Taikuri Kari – kiusaamisen vastainen taikashow lapsilleKiitos nauruhermoja kutkuttavasta esityksestä, joka käsitteli hyvinkin tärkeää asiaa. Esitys oli monipuolinen ja materiaalit, jotka saatiin ennen ja jälkeen esityksen täydensivät kokonaisuutta, joten voimme jatkaa teeman sisällä työskentelyä varhaiskasvatuspaikoissamme.

Turun Seudun Yksityiset Päivähoitajat ry

Taikuri Kari sai hyvän kontaktin lapsiin. Aihe oli ajankohtainen ja tärkeä. Aihetta käsiteltiin monipuolisesti. Esitys oli huumorintajuinen. Viestintä ja yhteydenpito taikurin kanssa oli sujuvaa ja joustavaa. Esitys oli elämyksellinen ja sopivan pituinen 2-6-vuotiaalle kohdeyleisölle.

Havumetsän päiväkoti 30.5.2023

Taikuri Karin kiusaamisen vastainen esitys nauratti ja ihmetytti päiväkodilla niin isoja kuin pieniä. Esitysten jälkeen päiväkodissa vallitsi positiivinen kuhina ja koko loppuviikko puhuttiin taikurista. Suosittelen ehdottomasti kaikille yleisölle.

Kangasvuoren päiväkoti

Koko päiväkodin väki tykkäsi esityksestä kovasti, niin lapset kuin aikuisetkin.
Esitys sai lapset rauhoittumaan, istumaan nätisti, mutta oli toisaalta myös lapsia osallistava.
Esitys sopi koko meidän päiväkodin ikäjakaumalle , 0-45V  :)
Taikuri osasi käsitellä lapsiyleisöä, jutella lapsille. Lapsilähtöinen esitys!

Kaarnikkametsän päiväkoti

Esitys oli mahtava. Taikuri Kari sai valtaansa niin lapset kuin aikuiset.Taikatemput olivat uskomattoman hienoja ja Karin improvisaatiotaidot ihan huikeat.Hienosti Taikuri kari otti myös kontaktia yleisöön kommunikoimalla ja keskustelemalla lasten ikätasoisesti.Voimme lämpimästi suositella Taikuri Karia kaikenikäiselle yleisölle.

Pilke Päiväkoti Kielo, Vantaa

Taikuri Kari oli esiintymässä päiväkodilla Vappuriehassa.Lapset odottivat innoissaan tulevaa esitystä ja siitä puhuttiin jo etukäteen paljon. Ennakko-odotukset täyttyivät täysin ja yleisö tykkäsi kovasti.Kuulin vanhempien kiitelleen esitystä ja seuraavana päivänä myös lapset puhuivat tempuista innoissaan ja paljon.

Nikinmäen päiväkoti, Vantaa

Aivan upeasti Kari otti reilun sadan hengen yleisön haltuunsa. Hän sai lapset innokkaasti osallistumaan esityksiin, mutta samalla ammattitaitoisesti osasi hillitä joukon jälleen hiljaiseksi. Kaikkein otetuimpia olivat tietenkin he, jotka saivat toimia avustajina. Hänen taikatemppunsa olivat niin hauskoja, että me aikuisetkin nauroimme vedet silmissä. Ihaninta oli tietysti nähdä, miten kaikki lapset silmät loistaen nauttivat esityksistä, jopa kaikkein pienimmät.

Haluamme lämpimästi suositella Taikuri Karia rikastuttamaan toimintaanne.

Paavolan päiväkoti, Hyvinkää

Taikuri Kari oli mahtava virkitys päiväkodin ja eskarin arkeen! Lapset nauroivat paljon ja pohtivat temppuja vielä pitkään esityksen jälkeen. Taikuri osallisti lapsia esitykseen juuri sopivasti, että kaikkien keskittyminen säilyi ja lapset saivat paljon ilahduttavia elämyksiä.Suosittelisin kokemusta mielelläni muihin päiväkoteihin ja eskareihin!

Terveisin tyytyväinen eskariopettaja, Helsinki

Taikuri Kari kävi esiintymässä Päiväkoti Taikahatussa. Taikuria oli odotettu pitkään ja tämä odotus todellakin palkittiin. Esitys oli hyvin jäsennelty. Pienimmätkin lapset kiinnostuivat ja jaksoivat seurata koko esityksen . Vilkkaimmatkin lapset keskittyivät ja nauttivat esityksestä. Temput olivat jänniä, hauskoja ja yllätyksellisiä. Kaikin puolin Taikuri Karin vierailu oli onnistunut ja suosittelen häntä muillekkin.

Olimme erittäin tyytyväisiä esityksesi laatuun ja hintaan. Taikashow oli hyvin mukaansatempaava ja viihdytti sekä lapsia, että aikuisia.

Esitys oli juuri sopivan pituinen, humoristinen ja lasten ikätasoon nähden hyvin suunniteltu. Hauskaa muisteltavaa riittää vielä varmasti pitkäksi aikaa. Omaan käyttöön kuvaamaamme videomateriaalia on jo monesti ehditty katsoa lapsiryhmän kanssa ja nauttia esityksestä vielä jälkeenkin päin. Voimme ehdottomasti suositella taikuriesitystäsi kaikille muillekin päiväkodeille. Kiitos vielä kerran ja tapaamisiin taikatemppujen merkeissä myös jatkossa!

Vaahteramäen päiväkoti, Seinäjoki

Olimme hyvin tyytyväisiä esityksen sisältöön, ilmaisuun, lasten osallistamiseen ja esityksen pituuteen. Keskustelin asiasta meidän talon muun henkilökunnan ja Alavan henkilökunnan kanssa. Temput olivat juuri tämän ikäisille sopivia seurata. He pystyivät hyvin seuraamaan asioiden kulkua. Puhe kuului tosi hyvin ja esityksessä pidettiin järjestys. Silti lapset saivat nauraa ja ilakoida mahtavasti. Lapset palasivat puheissaan esitykseen vielä seuraavana päivänäkin. Osa henkilökunnasta sanoi, että tämä oli paras taikuriesitys, mitä he olivat nähneet lasten kanssa. Keskusteluissa varmasti kerromme positiivisista kokemuksistamme esityksen suhteen.

Marja Hiltunen
lastentarhanopettaja, päiväkodin varajohtaja

”Hyvänpituinen kokonaisuus, hyvät temput, hyvä huumori, lapsilähtöinen esitys, lapset saivat osallistua, hallitsit tilanteen lasten kanssa hyvin, lasten ilmeitä oli ilo seurata ja ilmapallot lopuksi olivat ihana muisto. Voimme suositella lämpimästi Kari-Taikuria päiväkoteihin ja erilaisiin lasten tilaisuuksiin.”

-Arkiston päivähoito, Vantaa

“Taikuri-Karin esitys oli varsin hauska ja tasokas. Kesto (n.30min)oli juuri sopiva päiväkotilapsille. Temput olivat monipuolisia ja humoristisia. Lapset nauroivat ja hienosti taas hiljentyivät jännittämään seuraavan tempun onnistumista. Hinta oli edullinen ja lasten saama ilmapallokoira oli mukava muisto kotiin vietäväksi. Lapsilta saimme tyytyväisiä kommentteja. Suosittelemme lämpimästi.”

-Melukylän päiväkodin väki, Lieto

“Kiitos Taikuri Karille todella viihdyttävästä, iloisesta ja huumoripitoisesta esityksestä. Lapset nauttivat joka hetkestä ja kaikki saivat ilmapallohahmon esityksen päätteeksi.”

-Möylynlehdon päiväkodin väki, Kemi

“Kiitos hauskasta ja mukaansatempaavasta esityksestä! Oli mukava, kun lapset saivat olla mukana koko esityksen ajan. Osasit todella pitää homman hanskassa, lasten mielenkiinto säilyi, myös pienet jaksoivat katsoa ja kuunnella. Suosittelen!!”

-Jaana Tuohimaa, päiväkodin johtaja

”Korvasimme päiväkodin kevätjuhlan lasten ja henkilökunnan kanssa nauttimalla Taikuri Karin taikamaailmasta. Siinä oli taikaa, iloa ja huumoria niin pienille kuin isoillekin. Muistoksi ja kotiinvietäväksi lapset saivat vielä ilmapallon.”

-Peurasaaren päiväkoti, Kemi

”Karin taikaesitys osui ja upposi pikkuväkeen ja pisti myös meidät aikuiset nauraa kihertämään! Karin taikasana ”makkarapoks” opittiin hyvin ja se onkin kuulunut päiväkodin leikeissä esityksen jälkeen monet kerrat. Avustajilla oli hienot roolit ja he nauttivat suunnattomasti saadessaan olla tempuissa mukana. Suosittelemme lämpimästi muillekin päiväkodeille Karin esitystä!”

-Päiväkoti Wilhelmiinan lapset ja aikuiset.

“Kiitos Taikuri Karille todella viihdyttävästä, iloisesta ja huumoripitoisesta esityksestä. Lapset nauttivat joka hetkestä ja kaikki saivat ilmapallohahmon esityksen päätteeksi.”

Möylynlehdon päiväkodin väki, Kemi

“Taikuri Kari oli esiintymässä meillä viime viikolla, ja nautimme esityksestä valtavasti! Myös vanhemmilta tuli positiivista palautetta. Tempo ja sinun mukaansatempaava esiintymistyylisi sai meidän keskittymisessä erityistä tukea tarvitsevatkin lapset jaksamaan koko esityksen. Onnistuit pitämään esiintymisrauhan napakasti otteessasi ja suhtauduit osaavasti lapsiin jotka jännittivät esiintymistä lavalla. Aivan loistava taikurituokio, kiitos kun kävit esiintymässä meille! Varmasti suosittelemme palveluitasi jatkossa muille!”
-Kenttäkadun päiväkoti, Hyvinkää

Kiitos sinulle mahtavasta esityksestä! Lapset odottivat vierailuasi jo etukäteen ja esitys oli kovin toivottu juttu.  Heti alusta sait hyvän kontaktin lapsiin. Huumoria ja vauhtia sisältävä sekä lapsia osallistava ja monipuolisia temppuja esittävä esitys oli lapsille mieluinen ja hurmasi heidät täysin. Se tuotti valtavasti iloa lapsille heti siinä hetkessä, mutta myös seuraavanakin päivänä, kun kertasimme esityksen tapahtumia. Tämä vierailusi on innoittanut lapsia kokeilemaan myös omia taitojaan taikurina. Voimme mielihyvin suositella sinua vastaaviin tapahtumiin “

Susanna Kultanen

Lounatuulen päiväkoti, Masku

Taikuri Kari kävi 11.4.2019 esiintymässä Peltolan päiväkodin lapsille ja aikuisille. Esitys oli mukaansatempaava  ja vauhdikas. Yleisössä oli lapsia kahdesta kuuteen ikävuoteen ja  Kari sai hienosti kaikki mukaan tunnelmaan. Naurua riitti!  Vielä kerran kiitos Taikuri Karille viihdyttävästä aamupäivästä.
Terhi Tynjä, Peltolan päiväkodin johtaja, Orimattila

Taikuri Karin esitys oli huippuhauska ja hän sai kaikki nauramaan.
Sekä päiväkodin lapset että aikuiset tykkäsi esityksestä ja kaikilla oli hauskaa.
Sait hyvän kontaktin yleisöön ja lapset jaksoivat istua paikoillaan esityksen loppuun asti (mikä on merkki siitä, että esitys on ollut superkiinnostava)
Otit ihanasti huomioon viimeistä työpäiväänsä viettävän eläkkeelle lähtijän.
Sait koko ison porukan viihtymään!
Henkilökunta totesi kahvitauolla, että tällaista työhyvinvointia pitäisi olla useammin! Mikään ei piristä päivää paremmin kuin kunnon naurut.
Kaisa Markkanen

Mutkapolun päiväkoti, Nurmijärvi

Taikuri Kari sai esityksessään lapset mukaansa niin, että aika, paikka ja muu ympärillä oleva unohtui. Ratkiriemukas, hauska ja vauhdikas esitys.

Jokisuun päiväkodin vanhempainneuvosto

Voimme ehdottomasti suositella Taikuri Karia, hän otti kaiken ikäiset katsojat hienosti huomioon ja lapset olivat esityksestä haltioissaan. Taikurista puhuttiin vielä monta päivää esityksen jälkeen! Kiitos Taikuri Kari!!

Riihipellon ja Pehtoorin päiväkotien lapset ja henkilökunta, Vantaa

Hakusanat: Taikuri Kari arvostelut, Esiintyjä päiväkotiin, taikuri päiväkotiin, Taikuri Helsinki, ohjelmaa päiväkotiin