Taikuri synttäreille!

 

Jos etsit taikuria lasten synttäreille, niin olet hänet löytänyt! Taikuri Kari tarjoaa loistavaa viihdettä, joka mahtuu hyvin olohuoneeseen! Esityksessä syntymäpäiväsankari pääsee pariin otteeseen avustamaan taikuria ja jokainen lapsi saa esityksen jälkeen omat ilmapalloeläimet!

Ota itselle stressivapaa hetki lapsen synttäreille ja tilaa Taikuri Kari pitämään lapset puoli tuntia paikoillaan! Tämä taikuriesitys on varmasti synttäreillä ikimuistoinen kokemus, niin synttärisankarille kuin vieraillekin.

Lasten syntymäpäivien hinnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Tuusula alueille ilman matkakuluja. Hinta perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 250 euroa. Hinta maanantai-torstai 200 euroa. Hintaan ei lisätä ALV:ia(lisätietoa ALV-laki §45).

 

Lue päiväkotien antamia suosituksia täältä!

 

Katso esityksen promovideo:

 

”Taikuri-Kari esiintyi lapsemme 4-vuotissyntymäpäivillä ja hän oli rakentanut pienille lapsille hauskan ikätasoon sopivan esityksen. Esityksessä oli hyvä rytmi ja kaikki jaksoivat keskittyä showhun – myös aikuiset, jotka myös viihtyivät! Joku vieraista taisi todeta, että esitys toi kaikille mielettömästi iloa, ja tästä olen täysin samaa mieltä.

Karilta saimme täyden palvelun taikuriesityksen. Pakettiin kuului kaikki mahdollinen tervetulovideoista lähtien.”
Merita O, Helsinki

Kari tuli esiintymään meidän pojan 7v. synttäreille viime viikonloppuna. Ohjelma oli hauska ja sujui loistavasti. Lapset ja aikuiset vieraamme tykkäsivät esityksestä. Karin ja lasten vuorovaikutus oli huippua.
Kari on tosi ammattimainen ja joustava viihdyttäjä. Force majorin takia jouduimme siirtämään juhlat seuraavalle päivälle. Kari tarjosi pari vaihtoehtoista aikaa. Siitä olemme kiitollisia, koska Karin esitys oli yllätys-lahjamme pojallemme. Kari tuli paikallemme hyvin ajoissa ja ehti järjestää esityspaikan meidän kerhohuoneessamme, kun lapset söivät kakkua. Seuraavana päivänä saimme myöskin hauskoja video-terkkuja Karilta. Poikamme tuli iloiseksi ja nauroi.
Voimme suositella Taikuri Karia muille ja lähetimme jo hänen yhteystiedot meidän lastemme päiväkodille. Tällaisia elämyksiä pitää jakaa muiden kanssa! 

Nina ja Iiro L., Helsinki

Taikuri Kari oli esiintymässä lapsen 4-vuotissynttäreillä. Yleisönä oli saman ikäisiä kavereita vanhempineen. Esitys oli kertakaikkisen mahtava ja mukaansatempaava. En ole koskaan kuullut lasten nauravan niin valtoimenaan, ja samalla lapset olivat aidosti haltioissaan taikuudesta! Esitys oli myös todella ammattimaisesti toteutettu äänentoistoineen ja taustakankaineen. Tästä jäi meille kaikille muisteltavaa pitkäksi aikaa – kiitos Taikuri Kari!

Sini, Helsinki

“Taikuri Kari esiintyi lapseni 8-vuotissynttäreillä ja voin vain suositella. Hän todella osasi ottaa lapsiyleisön haltuun ja vitsit naurattivat lasten lisäksi myös aikuisia. Esitys oli synttäreiden kohokohta ja synttärisankarille oli unohtumaton kokemus päästä avustamaan taikuria! Myös kaikki käytännön asiat sujuivat todella hyvin ja Kari vastasi viesteihin aina nopeasti. Ehdottomasti hintansa arvoinen. Kiitos Taikuri Kari!

Emilia H. Espoo

Laita tarjouspyyntö

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Pyydä tarjous synttäreille:

13 + 14 =