Taikuri synttäreille!

 

Huom! Synttärit voi järjestää myös ulkona!

Jos etsit taikuria lasten synttäreille, niin olet hänet löytänyt! Taikuri Kari tarjoaa loistavaa viihdettä, joka mahtuu hyvin olohuoneeseen! Esityksessä syntymäpäiväsankari pääsee pariin otteeseen avustamaan taikuria ja jokainen lapsi saa esityksen jälkeen omat ilmapalloeläimet!

Ota itselle stressivapaa heti lapsen synttäreille ja tilaa Taikuri Kari pitämään lapset puoli tuntia paikoillaan! Tämä taikuriesitys on varmasti synttäreillä ikimuistoinen kokemus, niin synttärisankarille kuin vieraillekin.

Lasten syntymäpäivien hinnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Tuusula alueille ilman matkakuluja eli 200 euroa! 

 

Lue päiväkotien antamia suosituksia täältä!

 

Katso esityksen promovideo:

 

Taikuri Kari oli esiintymässä lapsen 4-vuotissynttäreillä. Yleisönä oli saman ikäisiä kavereita vanhempineen. Esitys oli kertakaikkisen mahtava ja mukaansatempaava. En ole koskaan kuullut lasten nauravan niin valtoimenaan, ja samalla lapset olivat aidosti haltioissaan taikuudesta! Esitys oli myös todella ammattimaisesti toteutettu äänentoistoineen ja taustakankaineen. Tästä jäi meille kaikille muisteltavaa pitkäksi aikaa – kiitos Taikuri Kari!

Sini, Helsinki

Laita tarjouspyyntö

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Pyydä tarjous synttäreille:

6 + 3 =