Taikuri synttäreille!

 

Jos etsit taikuria lasten synttäreille, niin olet hänet löytänyt! Taikuri Kari tarjoaa loistavaa viihdettä, joka mahtuu hyvin olohuoneeseen! Esityksessä syntymäpäiväsankari pääsee pariin otteeseen avustamaan taikuria ja jokainen lapsi saa esityksen jälkeen omat ilmapalloeläimet!

Ota itselle stressivapaa hetki lapsen synttäreille ja tilaa Taikuri Kari pitämään lapset puoli tuntia paikoillaan! Tämä taikuriesitys on varmasti synttäreillä ikimuistoinen kokemus, niin synttärisankarille kuin vieraillekin.

Lasten syntymäpäivien hinnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Tuusula alueille ilman matkakuluja. Hinta perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 250 euroa. Hinta maanantai-torstai 200 euroa. Hintaan ei lisätä ALV:ia(lisätietoa ALV-laki §45).

 

Lue päiväkotien antamia suosituksia täältä!

 

Katso esityksen promovideo:

 

Taikuri Kari oli esiintymässä lapsen 4-vuotissynttäreillä. Yleisönä oli saman ikäisiä kavereita vanhempineen. Esitys oli kertakaikkisen mahtava ja mukaansatempaava. En ole koskaan kuullut lasten nauravan niin valtoimenaan, ja samalla lapset olivat aidosti haltioissaan taikuudesta! Esitys oli myös todella ammattimaisesti toteutettu äänentoistoineen ja taustakankaineen. Tästä jäi meille kaikille muisteltavaa pitkäksi aikaa – kiitos Taikuri Kari!

Sini, Helsinki

Taikuri Kari oli esiintymässä poikamme 5v-synttäreillä Jätkäsaaressa. Järjestelyt hoituivat nopeasti ja ammattimaisesti. Esitys oli hauska ohjelmanumero juhliin ja sopi hienosti lapsille ja aikuisille!

Jussi, Helsinki

“Tilasin Taikuri Karin lapseni 7v juhliin esiintymään edellisenä vuonna pojan päiväkodissa olleen “etäesityksen” perusteella. Nyt esiintyminen tapahtui kodissamme ja yleisönä oli sekalainen joukko sukulaisia ja pojan koulukavereita, yhteensä n 15 henkilöä. Esitys oli hyvin suunniteltu ja mukaansatempaava ja se sai yleisön nauramaan. Lopuksi jokainen sai Taikurin muotoileman ilmapallohahmon ja niiden parissa etenkin lapset tykkäsivät temppuilla vielä monena päivänä jälkikäteen. Voin lämpimästi suositella Taikuri Karia synttärijuhliin! Helppo tapa saada vieraat viihtymään ja jättää mukavan muiston kaikille :).”

Sanna Mäkelä, Kirkkonummi

Laita tarjouspyyntö

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Pyydä tarjous synttäreille:

15 + 7 =