Tilaa todella hyvää palautetta saaneet interaktiiviset esitykset!

Koronan takia normaali esiintyminen ei ole päiväkodeissa onnistunut maaliskuun jälkeen ja tämä vuosikin näyttää epävarmalta. Ratkaisuna on interaktiivinen taikaesitys, jolla saatte varmasti unohtumattoman kokemuksen lapsille! Tästä yli 50 minuutin taikapaketista riittää iloa pitkään!

MUKANA VARUSTEPAKETTI

Lähetän teille postitse varustepaketin, jonka avulla aikuiset toimivat esityksen salaisina avustajia! Paketti sisältää selkeät ohjeet videon katseluun ja temppujen toteuttamiseen. 

Tänne on kerätty suosituksia interaktiivisesta esitystä!

Esitys on suunniteltu katsottavaksi pienissä ryhmissä esimerkiksi tabletin tai kannettavan tietokoneen kautta. Katseluaikaa esityksille on 12kk ja sen voi katsoa niin monta kertaa kuin haluaa. 

Esityksissä kaikille lapsille taiotut fanituotteet, yksi setti taikatemppuvälineitä(tarvittaessa 10 euron lisähintaan ylimääräiset välineet) ja yli 50 minuuttia taikuutta kahdessa eri esityksessä hinta kaikkine kuluineen on
25 lapselle 110 euroa
50 lapselle 180 euroa
75 lapselle 200 euroa
100 lapselle 220 euroa

Jos tarvitsette lisää esityksissä tarvittavaa materiaalia, niin voin tarjota sitä teille edulliseen lisähintaan! Kysy lisätietoa! 

Laita viestiä

lomakkeen kautta, soita suoraan 0405292607 tai laita sähköpostia kari@taikurikari.fi

Seuraa somessa:

Tilaa esitys tai kysy lisätietoa!

15 + 1 =